Missä suurin osa siitä on kuvattu? (2024)

Table of Contents

Missä suurin osa siitä on kuvattu?

IT-tuotantotiimi suuntasi pohjoisrajan yli etsimään pikkukaupungin kuvauspaikkoja, jotka herättivät IT:n henkiin. Pääasiassa Ontariossa kuvatut IT-kuvauspaikat pyörivät kaupungin ympärilläPickering ja Port Hope, jotka molemmat ovat suosittuja kuvauspaikkoja ohjelmille, joissa on yhdysvaltalaisen pikkukaupungin tunnelmaa.

(Video) Kadonnut video - kuvattu 6.1.2020
(Valo)
Missä kaupungissa elokuva on kuvattu?

Pääkuvaus alkoi vuonnaToronto27. kesäkuuta 2016 ja päättyi 21. syyskuuta 2016. Sen toimipaikat olivat Suur-Toronton alueella, mukaan lukien Port Hope, Oshawa ja Riverdale. Benjamin Wallfisch palkattiin maaliskuussa 2017 säveltämään elokuvan nuotit.

(Video) Lonely (short version)
(Maaritin luokka)
Missä Derry sijaitsee elokuvassa It?

Se: Chapter One ja It: Chapter Two sijoittuvat kuvitteelliseen Derryn kaupunkiin Mainessa. Se kuvattiin kuitenkin Port Hopessa ja Torontossa Ontariossa (Kanada). Se seuraa tarinaa lapsiryhmästä, The Losers Clubista, jota terrorisoi demoninen olento, joka esiintyy pahan klovni Pennywisen muodossa.

(Video) TARINA KIUSATUSTA
(Venkkuh)
Missä kaupungissa It on kuvattu eniten elokuvia?

Maailman ylivoimaisesti suosituin elokuvien ja televisio-ohjelmien kuvauspaikka,Enkeliton ollut elokuvateollisuuden kulttuurikeskus Hollywoodin kultakaudesta lähtien 1930- ja 1940-luvuilla.

(Video) BEHM - Hei rakas (Lyriikkavideo)
(Warner Music Finland)
Missä suurin osa elokuvien kuvauksista tapahtuu?

Yhdysvaltain osavaltiot esiintyivät useimmissa elokuvissa

Ensimmäisellä sijalla on New Yorkin osavaltio, jossa on yhteensä 381 elokuvaa. Tämä sisältää New Yorkin tärkeimmät maamerkit, kuten Central Park ja The New York Public Library.

(Video) MAAILMANKAIKKEUS ON PALJON SUUREMPI KUIN KUVITTELIT
(Petteri Mikkonen)
Missä kaupungissa It 2 ​​kuvattiin?

Se: Luku 2 kuvattiin kloPinewood Toronto Studios sekä Port Hope, Oshawa ja Toronto, Ontario.

(Video) Hylätty tehdas & Järjetöntä tuhoa !
(Lonelyurbanex)
Missä IT-talo on oikeassa elämässä?

Se Haunted House

Sisustuskohtaukset kuvattiin vuonna 1902 peräisin olevassa kartanossa nimeltä Cranfield House, joka sijaitsee osoitteessa450 Pape Avenue Riverdalessa (Toronto). Tämä talo esiintyy usein elokuvissa ja televisiossa, ja sen tekijöinä ovat muun muassa Orphan Black, The Strain tai Designated Survivor.

(Video) Timo Soini: "Ei mies voi synnyttää" | Translaki 2023 [Lue Kuvaus!]
(Loerl)
Perustuuko IT tositarinaan?

Ei, Stephen Kingin se ei perustu tositarinaan. King sai idean siitä, kun hän katseli vanhaa puista kävelysiltaa vuonna 1978 lähellä kotiaan Boulderissa, Coloradossa.

(Video) Älä näpistä!
(Metsokankaan Koulu)
Perustuuko Pennywise tositarinaan?

John Wayne Gacyn murhat

Hänet tuomittiin kuolemaan 13. maaliskuuta 1980 ja teloitettiin tappavalla ruiskeella 10. toukokuuta 1994. IT-hahmo Pennywise saattoi perustua sarjamurhaajaan.

(Video) Lapsi soittaa 112
(Hätäkeskuslaitos)
Mikä on eniten käytetty elokuvasarja?

Central Park New Yorkissaon virallisesti suosituin kuvauspaikka elokuva- ja tv-maailmassa, ja se esiintyy 231 kertaa elokuvissa, kuten Men in Black II, Superman Returns ja John Wick.

(Video) AINO elokuva - (tekstitetty suomeksi)
(MowowFilm M-Channel)

Missä Yhdysvaltain osavaltiossa on kuvattu eniten elokuvia?

New Yorkin kuvattuin paikka on Central Park, joten katso Kun Harry tapasi Sallyn, Spiderman and Night at the Museum (vain muutamia mainitakseni), katso, onko kävelysi puistossa samanlainen.Kalifornia ja New York ovat yleisesti kuvatuimmat osavaltiot, mutta jokaisessa osavaltiossa on kuvattu elokuvia, ja luetteloa on tutkittu...

(Video) Into the Greyspine Mines | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 2
(Geek & Sundry)
Mikä osavaltio menee elokuviin eniten?

Kaliforniajohtaa suurissa osavaltioissa: 80 % asukkaista näki elokuvia teattereissa viime vuonna ja 20 % käy usein. Toisessa päässä vain 52 % pennsylvanilaisista kävi elokuvateatterissa viime vuonna ja vain 6 % kävi usein.

Missä suurin osa siitä on kuvattu? (2024)
Mikä Yhdysvaltain kaupunki on kuuluisa elokuvateollisuudesta?

Los Angeles, Kalifornia

Se on elokuvateollisuuden keskus Yhdysvalloissa, ellei koko maailmassa. Hollywoodin kotipaikka Los Angeles on tehnyt itselleen mainetta yhtenä parhaista paikoista, jossa kaikki pyrkivät elokuvantekijät voivat ansaita elantonsa.

Mikä on maailman suurin elokuvakaupunki?

Ramojin elokuvakaupunkion integroitu elokuvastudio, joka sijaitsee Abdullahpurmetissa, Hyderabadissa, Intiassa. Se on 1 666 hehtaarin (674 hehtaarin) laajuinen, maailman suurin elokuvastudiokompleksi, joka on sertifioitu Guinnessin ennätysten kirjaan. Sen perusti telugu-mediatycoon Ramoji Rao vuonna 1996.

Missä maassa on kuvattu eniten elokuvia?

Pohjois-Amerikka

Ei ole yllätys, että Yhdysvallat hallitsee sijaintitaulukoita, koska USA:n elokuvateollisuus on maailman kannattavin (vaikka Bollywood tekee enemmän elokuvia).

Missä osavaltiossa Pennywise on?

Derry on kuvitteellinen kaupunki Yhdysvaltain osavaltiossaMainejoka on toiminut taustana useille Stephen Kingin romaaneille, romaaneille ja novelleille, erityisesti It.

Kuinka vanha Pennywise on?

Romaanissa selitetään, että IT laskeutui maan päälle asteroiditörmäyksen aikana ja asettui maan alle, jolle Derry myöhemmin rakennettiin, ja alun perin saaliisivat alkuperäiskansoja. Tästä näkökulmasta katsottuna IT/Pennywise olisimiljardeja vuosia vanha, mutta hänen klovnimuotonsa ei olisi niin vanha.

Missä kaupungissa he asuvat siinä?

IT-paikat

Koska Stephen Kingin juuret ovat Mainen osavaltiossa, suurin osa hänen kirjoistaan ​​sijoittuu sinne, vaikkakin kuvitteellisiin kaupunkeihin. IT:lle tapahtumapaikka on kuvitteellinen kaupunkiDerry, Mainejonka oletetaan olevan suhteellisen lähellä Bangoria, Mainea, joka ilmeisesti todella on olemassa.

Kuvasivatko he molemmat IT-elokuvat samanaikaisesti?

Tietysti, jos joku olisi tiennyt, että IT:n ensimmäinen osa olisi niin suuri menestys,Losers Clubin lapset ovat saattaneet kuvata kohtauksensa molemmille elokuville samanaikaisesti, koska se säilyttäisi visuaalisen jatkuvuuden 100-prosenttisesti. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kuinka vanhoja lapset olivat IT-luvussa 1?

Losers Club on ryhmäseitsemän yksitoistavuotiassopimattomia lapsia, joita heidän onneton elämänsä yhdistää. He jakavat saman kurjuuden ja kärsimyksen, koska he joutuvat yhä sosiopaattisemman Henry Bowersin johtaman paikallisen kiusaajien jengin uhreiksi ja yhdistyvät kamppaillessaan voittaakseen sen.

Missä he kuvasivat kalliota IT:ssä?

Suurin osa Barrensin kohtauksista ammuttiin siellä. Mutta siellä on laajennettu kohtaus, jossa ryhmä hyppää kalliolta veteen louhoksessa. Elokuvantekijät ottivat sarjan poisRouge Parktälle osalle ja suuntasi läheiseen Eloraan.

Mikä kauhuelokuva kuvattiin oikeassa talossa?

Talo Amityvillen kauhukirjassa

Koska tämä on saanut inspiraationsa tositarinasta, ihmiset voivat nähdä todellisen talon osoitteessa 112 Ocean Avenue Amityvillessä, New Yorkissa. Elokuvaa varten oli käytettävä yksityistä asuntoa Toms Riverissä, New Jerseyssä, ja se oli saatava näyttämään tältä ikoniselta Hollannin siirtomaatalolta.

Mikä on kuuluisa osoite kauhuelokuvissa?

1428 Elm St.

Alkuperäinen "A Nightmare on Elm Street" -elokuva osoittaa, että pieni Freddy Krueger varttui talossa tässä osoitteessa kuvitteellisessa Springwoodissa, OH.

Mikä kauhuelokuva perustuu oikeaan taloon?

Amityvillen kauhu, hieman aliarvostettu leffa, perustuu tosielämän Lutzin perustelemattomaan väitteeseen, että talossa todella kummitteli. Hollantilainen siirtomaa-tyylinen koti seisoo edelleen Amityvillessä, mutta sen osoite on muutettu 112 Ocean Ave.:sta 108 Oceaniin uteliaiden turistien karkottamiseksi.

Mihin sarjamurhaajaan Pennywise perustuu?

John Wayne Gacyn murhat

IT-hahmo Pennywise saattoi perustua sarjamurhaajaan. Vaikka keskustelua käydään siitä, vaikuttiko Gacy todella Pennywisen luomiseen, nämä kaksi ovat aavemaisen samankaltaisia, koska molemmat pukeutuvat klovneiksi ja kohdelapsiksi.

Milloin Pennywise syntyi?

Romaanissa,Sen alkuperä on hämärä. Hän otti useimmiten klovnin, herra Bob Grayn tai Pennywisen muodon, mutta hänen todellinen muotonsa on muinainen eldritch-olio toisesta universumista, joka laskeutui kaupunkiin, josta tulisi Derry asteroidin kautta ja joka heräsi ensimmäisen kerran vuonna 1715.

Kenelle Pennywise perustuu?

Melkein varmasti tunnetuin paha klovni (paitsi Batmanin arkkitehtuuri, Jokeri; hänestä lisää myöhemmin), Pennywise on mallinnettu tosielämän sarjamurhaajan mukaan.John Wayne Gacy, alias Pogo the Clown, alias "The Clown Killer". Gacy tuomittiin 33 pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja tappamisesta vuonna 1980; hän esiintyi klovnina...

Millainen demoni Pennywise on?

Mutta elokuva tekee selväksi, se (joskus kirjoitettu nimellä "IT") ei ole vain pelle. Voi ei. Kuten Kingin romaanissa yksityiskohtaisesti kerrotaan, hän onmuinainen, kosminen olento, jota romaanissa kuvataan "maailmojen syöjäksi", joka pystyy omaksumaan monenlaisia ​​ilkeitä hahmoja.

Kuka on Pennywisen tytär?

Kershon Pennywisen tytär. Tai ainakin sen miehen tytär, jolla oli alun perin Pennywisen kasvot. Lisäksi traileri tarjoaa ensimmäisen välähdyksen Billistä (James McAvoy), Benistä (Jay Ryan), Richiestä (Bill Hader), Eddiestä (James Ransone) ja Mikesta (Isaiah Mustafa).

Oliko Pennywise alun perin tyttö?

Todellisessa muodossaan (tai niin lähellä todellista muotoaan kuin King meille näyttää) näemme Sen munivan viemäriverkostoon Derryn kaupungin alla. Niinvaikka Pennywisen erityinen ilmentymä on miespuolinen, "sen" voidaan sanoa olevan nainen.

Mikä on kallein koskaan tehty elokuva?

Star Wars: The Force Awakensvirallisesti hallussaan ennätystä nettobudjetilla 447 miljoonaa dollaria (vaikka on mahdollista, että Avatar: The Way of Water maksaa enemmän, jos sen hinta on lähempänä raportoitujen 350–460 miljoonan dollarin tuotantokustannusten yläpäätä).

Mikä on maan suosituin elokuva?

Maailmanlaajuisesti yli 2,9 miljardin dollarin lipputulot, Avatar on julistettu "tuottoisimmaksi" elokuvaksi, mutta tällaiset väitteet koskevat yleensä vain teatterituloja eivätkä ota huomioon kotivideo- ja televisiotuloja, jotka voivat muodostaa merkittävä osa elokuvan tuloista.

Mikä on suurin koskaan elokuvalle rakennettu sarja?

Kaikkien aikojen suurin elokuvasarja, jonka mitat olivat 400 x 230 m (1 312 x 754 jalkaa), oliForum RomanumVeniero Colosanti ja John Moore suunnittelivat Samuel Bronstonin tuotantoon Rooman valtakunnan kaatuminen (USA 1964).

Missä osavaltiossa on eniten kauhuelokuvia?

Kaliforniavangitsi huomiomme tappajakykyisimpänä osavaltiona 17 kauhuelokuvalla. Kuuluisat elokuvat, kuten A Nightmare On Elm Street (1984), Scream (1996) ja The Lost Boys (1987), heittävät kaikki synkän varjon Golden Staten ylle.

Miksi Atlantaa kutsutaan etelän Hollywoodiksi?

Mutta tiedät tai et tiedä, että Atlanta (ja muu Georgia) on yksi maailman suurimmista elokuvatuotannon paikoista. Siksi se on lempinimi "Etelän Hollywood". Joten miten tämä tapahtui? No, se alkoi vuonna 2002, kun Georgia myönsi elokuvantekijöille erittäin edulliset verohyvitykset.

Miksi Atlanta on niin suosittu kuvauksissa?

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi tuotantoyhtiöt ryntäävät Atlantaan, onvaltion antelias verokannustinohjelma. Georgia tarjoaa 20 % siirrettävän perusverohyvityksen päteville tuotannoille, jota voidaan korottaa vielä 10 % lisäämällä upotettu Georgia-mainoslogo.

Missä on Yhdysvaltojen suurin elokuvateollisuus?

Los Angeles, Kalifornia. Se on elokuvateollisuuden keskus Yhdysvalloissa, ellei koko maailmassa.

Mikä osavaltio tunnetaan elokuvasta?

Sijoitus.Georgiaohitti Kalifornian vuonna 2016 eniten tuotettuna osavaltiona, ja 17 sadasta tuottoisimmasta elokuvasta kuvattiin Georgiassa. Osavaltion elokuvat auttoivat saavuttamaan 9,5 miljardin dollarin taloudellisen vaikutuksen vuonna 2017 ja 2,7 miljardia dollaria suorina menoina.

Mikä on paras tila elokuvateollisuudelle?

#1KALIFORNIA

Jos kuvaat Kaliforniassa, saatat nähdä jopa 20–25 % koko miehistöstä, joka palautetaan verohyvityksenä. Sitä ei ole sokeripäällystetty: Kalifornia voi olla kallista. MUTTA olet Hollywoodin sydämessä, ykköspaikka, jossa voit olla yhteydessä huippuosaamiseen ja verkostoitua.

Missä on elokuvateollisuuden syntypaikka Amerikassa?

Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat, että Hollywood on maailman elokuvapääkaupunki,New Jerseyssäoli modernin elokuvateollisuuden todellinen syntymäpaikka. Elokuvat keksittiin ja tuotettiin ensimmäisen kerran Thomas Edisonin laboratoriossa ja studiossa West Orangessa.

Missä useimmat amerikkalaiset elokuvat kuvataan?

Enkelit. USA:n kuvautuimpien kaupunkien rankingissa Los Angeles on selvästi edellä, ja maailman parhaat elokuvatuotantoyhtiöt sijaitsevat Hollywoodissa ja sen ympäristössä!

Miksi niin monet elokuvat sijoittuvat Chicagoon?

Chicagon elokuvateollisuus on elokuvatuotannon ja -näyttelyiden keskeinen keskus, joka perustettiin ennen kuin Hollywoodista tuli kiistaton elokuvanteon pääkaupunki.. 1900-luvun alussa Chicagossa oli eniten tuotantoyhtiöitä ja elokuvantekijöitä.

Mikä kaupunki tuottaa eniten elokuvia?

Los Angeles, Kalifornia

Se on elokuvateollisuuden keskus Yhdysvalloissa, ellei koko maailmassa.

Mikä on maailman suurin elokuvastudio?

Maailman suurin elokuvastudio -Ramojin elokuvakaupunki| Golden Globes.

Mikä on maailman elokuvapääkaupunki?

Enkelit(tai tarkemmin sanottuna Hollywood), mikä johtuu kaupungin radiosta, televisiosta, musiikista ja elokuvanteosta sekä alueen turisti- ja huvinähtävyyksistä.

Missä maassa elokuvat tienaavat eniten?

Kuvatut viihdetulot valituissa maissa maailmanlaajuisesti 2020. Vuonna 2020 Yhdysvallat oli maailman suurin elokuvaviihteen markkina-alue, jonka liikevaihto oli lähes 21 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Kiina ja Japani seurasivat noin seitsemän miljardin ja 3,4 miljardin dollarin liikevaihdolla.

Missä maassa Netflixillä on eniten elokuvia?

SurfShark havaitsi, että NetflixYhdysvallaton yhteensä eniten nimikkeitä – 5 879 elokuvaa ja ohjelmaa – kun taas Kanadalla on suurin elokuvaluettelo, 4 043 elokuvaa.

Missä Netflix-maassa on eniten elokuvia?

TheYhdysvallaton eniten nimikkeitä 5 879 (4 035 elokuvaa ja 1 844 TV-sarjaa) ja Kanadalla on suurin elokuvaluettelo 4 043 elokuvalla. Georgiassa on vähiten nimikkeitä kaikista maista maailmassa: 2 116 (1 388 elokuvaa ja 728 TV-sarjaa).

Mihin kaupunkiin Derry, Maine perustuu?

Derry, Maine on kuvitteellinen kaupunki, joka perustuu Stephen Kingin pitkäaikaiseen kotikaupunkiinBangor, Maine, ja se on mainittu useissa kirjoissa ja novelleissa, mukaan lukien IT, Insomnia, 22/11/63 ja Bag of Bones. Muutamaa nimenmuutosta lukuun ottamatta Derryn ja Bangorin kartat ovat melko samanlaisia.

Mihin Mainen kaupunkiin se perustuu?

Kuvitteellinen Derryn kaupunki, joka esiintyy niin monissa hänen tarinoissaan, perustuuBangor, pari tuntia ylös Interstate Portlandista. "Derry on Bangor", King on sanonut. Hän muutti perheensä sinne vuonna 1979 koulujen ja pikkukaupunkiyhteisön vuoksi – ja koska se inspiroi häntä.

Mistä kaupungista Pennywise oli kotoisin?

Derry, Maine, on kaupunki, jossa Pennywise-nimellä tunnettu demoniklovni vaini ja tappoi paikallisia lapsia satojen vuosien ajan. Se: Luku 2 visualisoi enemmän Pennywisen alkuperätarinaa, kun hirviö saapui ensimmäisen kerran maan päälle.

Missä kaupungissa se kuvattiin vuonna 1990?

Sen on tuottanut Green/Epstein Productions, ja se kuvattiin kolmen kuukauden aikanaNew Westminster, Brittiläinen Kolumbiavuoden 1990 puolivälissä 12 miljoonan dollarin budjetilla, joka on kaksinkertainen tavanomaiseen televisiobudjettiin verrattuna. Minisarja esitettiin ensimmäisen kerran marraskuun pyyhkäisykuukauden aikana.

Voitko mennä Stephen Kingin taloon?

Ei, et voi mennä sisään.

Varttuiko Stephen King Derryssä, Mainessa?

Syntynyt Portlandissa, Mainessa,King muutti paljon lapsena, mutta hän meni Mainen yliopistoon vuonna 1966 ja on pääosin asunut kotivaltiossaan.. Kuvitteellinen Derryn kaupunki, joka esiintyy niin monissa hänen tarinoissaan, perustuu Bangoriin, joka on muutaman tunnin matkan päässä Portlandista.

Onko Stephen Kingin talossa kierroksia?

Kuninkaantalo on Stephen ja Tabitha King -säätiön sijainti, eikä se ole avoinna yleisölle.

Eikö Silent Hill ole Mainen?

Silent Hill -sarjan osien juonet, paitsi Shattered Memories ja The Room, jakavat yhteisen ympäristön: sumuinen amerikkalainen maaseutukaupunki Silent Hill, joka on kuvitteellinen paikka Yhdysvaltojen koillisosassa:Joissakin peleissä mainitaan erityisesti, että kaupunki sijaitsee Mainessa, kun taas kaupungissa...

Miksi kaikki Stephen Kingin tarinat tapahtuvat Mainessa?

Sen ulkopuolella, kun Maine on paikka, josta King on kotoisin, osavaltiolla on monia ominaisuuksia, jotka luonnollisesti sopivat pelottaville tarinoille.Ottaen huomioon sen suhteellinen eristyneisyys muusta Yhdysvalloista, sen harva väestö, pienet kaupungit ja rikas historia, Maine on täydelliset puitteet Kingin kauhukirjoille ja elokuville.

Missä osassa Mainea Stephen King asui?

Kauhukirjailija Stephen King syntyi Mainen osavaltiossa ja on käyttänyt osavaltiota monien tarinoidensa taustalla. Maineestaan ​​ja vauraudestaan ​​huolimatta hän asuu edelleen kotivaltiossaan, melko omalaatuisessa kartanossaaivan Bangorin keskustan ulkopuolella.

Miksei se voi lähteä Derrystä?

Pennywise teki Derrystä melkein täydellisen paikan kaltaiselle olennolle asua, ja koko kaupunki on hallinnassaan ja paljon lapsia (ja aikuisia), joilta voi ruokkia.IT:llä ei oikeastaan ​​ollut syytä lähteä Derrystä.

Kuvattiinko se 2 Mainessa?

Kuten edeltäjänsä elokuvat "It" ja "It: Chapter Two", 10-jaksoinen esiosaei kuvata kirjan kuvitteellisessa kaupungissa Derryssä, Mainessa, oletetaan olevan lähellä Bangoria. Sitä kuvataan Torontossa ja lähellä olevassa Port Hopessa, joka elokuvantekijöiden mukaan näyttää pieneltä amerikkalaiselta kylältä.

Missä Beetlejuice kuvattiin?

Vaikka tapahtumapaikka on fiktiivinen Winter Riverin kylä Connecticutissa, kaikki ulkoilmakohtaukset kuvattiinEast Corinth, kylä Korintin kaupungissa Vermontissa. Sisätilat kuvattiin The Culver Studiosissa Culver Cityssä, Kaliforniassa. Päävalokuvaus tapahtui 11. maaliskuuta - 11. kesäkuuta 1987.

Missä kuvattiin ensimmäinen It-elokuva?

Pääasiassa Ontariossa kuvatut IT-kuvauspaikat pyörivät kaupungin ympärilläPickering ja Port Hope, jotka molemmat ovat suosittuja kuvauspaikkoja ohjelmille, joissa on yhdysvaltalaisen pikkukaupungin tunnelmaa.

References

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 19/05/2024

Views: 5660

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.