Missä Montanassa kuvataan vuotta 1883? (2024)

Table of Contents

Missä Montanassa kuvataan vuotta 1883?

'1883' kuvauspaikat Montanassa

Pitkän ja joskus sietämättömän pioneerimatkan jälkeen Duttonit saapuvat vihdoin paikkaan, jota he kutsuvat kodiksi Montanan Big Sky Countryiin. Sheridan miehistöineen laskeutui katsomaan laajaa maaseutuaLivingstonin kaupunki.

Missä kaupungissa vuosi 1883 tapahtuu?

Sarja seuraa sisällissodan jälkeistä Dutton-perheen sukupolvea, kun he lähtevät Tennesseestä, matkustavat Fort Worthiin Teksasissa ja liittyvät vaunujunaan, joka lähtee vaivalloiselle matkalle länteen Oregoniin, ennen kuin asettuvat Montanaan selvittääkseen, mistä lopulta tulisi Yellowstone. Karjatila.

Onko vuodelta 1883 kausi 2?

Onko 1883 kausi 2 tapahtumassa?Kyllä, 1883 saa uuden kauden– mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin kausi 2. Vuotta 1883 seuraa teknisesti vuosi 1923, jatko-osa, joka tapahtuu myös ennen Yellowstonen tapahtumia.

Missä Weatherfordissa vuotta 1883 kuvattiin?

True West -lehden ohjaajan haastattelun mukaan "Suuri osa [1883] kuvataanSheridanin 1000 hehtaarin Bosque Ranch ComplexWeatherfordissa, Texasissa…

Missä Montanassa Duttonin ranch olisi?

Chief Joseph Ranch - toimiva karjatila sijaitsee noin viiden tunnin päässä Yellowstonen kansallispuistosta.Darby, Montana-on Duttonin perheen kodin virallinen paikka. Se on 6 000 neliömetrin kartano, ja asiakkaat voivat jopa vuokrata siellä kaksi mökkiä.

Missä Dutton ranch kuvataan Montanassa?

Onko Dutton Ranch todellinen? Nykyään Yellowstonen näyttelijät viettävät suurimman osan ajastaan ​​Montanassa kuvatakseen tosielämän karjatilalla osavaltiossa, jossa esityksen on tarkoitus tapahtua. Dutton-perheen upea hirsimökki on itse asiassa 5000 neliömetrin kartano, joka sijaitseePäällikkö Joseph Ranch lähellä Darbyä, Montana.

Missä Duttonin perhe asui vuonna 1883?

Jamesin itsevarma ja tinkimätön vaimo Margaret (Faith Hill) oli Duttonin perheen matriarkka vuonna 1883. Vahva johtaja ja kiivaasti perhettään suojeleva hän lähti Jamesin ja heidän perheensä kanssa tielle länteen, vain asettuakseenkotitila Montanassatyttärensä Elsan kuoleman jälkeen.

Mitä polkua he seuraavat vuonna 1883?

TheCherokee polkujatkoi siirtolaisreittinä vielä vuonna 1883, kun viimeinen vaunujuna Wise Countysta, Texasista Oregoniin dokumentoitiin.

Kuka pääsee Montanaan vuonna 1883?

TOIMIVATKO DUTTONIT MONTANAAN? AvullaShea, Thomas ja Noemi (Gratiela Brancusi), Duttonit pääsevät Montanaan, kun Elsa on vielä elossa. He kohtaavat ystävällisen Crow-heimon, jota johtaa täpläkotka, joka tarjoaa apua ja tekee Elsan viimeisistä päivistä mahdollisimman mukavia.

Kuka on Elsa Dutton John Duttonille?

Elsa Dutton - John'sisotäti

Kun John Dutton Junior tuli sekoitukseen, Elsa on Costnerin hahmon isotäti. Elsan persoonallisuuden piirteet näkyvät joissakin Yellowstonen hahmoissa, mukaan lukien Beth (Kelly Reilly) ja Tate (Brecken Merrill).

Kuinka monta jaksoa vuodelta 1883 tulee?

Onko Tim McGraw kaudella 2 1883?

1883 Kausi 2 Näyttelijät

Valitettavasti,on epätodennäköistä, että Tim McGraw ja Faith Hill palaavat vuoden 1883 uusiin jaksoihin, mutta koska ei koskaan ollut suunnitelmaa useammalle kuin yhdelle kaudelle, heidän ei pitäisi olla liian säikähtänyt tai järkyttynyt.

Kuvattiinko jokin vuodesta 1883 Wyomingissa?

1883 olikuvattiin pääasiassa Texasissa, mutta myös Montanassa, jossa Yellowstone-sarja kuvattiin.

Kuinka vanha on Elsa 1883?

Hän soitti hänelle kaksi viikkoa myöhemmin ja tarjosi hänelle pääroolin Yellowstonen esiosasarjassa 1883 esittäen Elsa Duttonia,18 vuotta vanhatytär, joka lähtee vanhempiensa James Duttonin (Tim McGraw) ja Margaret Duttonin (Faith Hill) kanssa petolliseen vaellukseen Great Plainsin halki Montanaan.

Missä Montana 1923 on kuvattu?

'1923' kuvauspaikat Buttessa, Montanassa

Suurin osa kuvauksista Bozemanin kaupungissa tapahtui Butten kaupungissa Montanassa, jossa on autenttinen länsimainen tunnelma ja rönsyilevä maaseutu.

Mihin Elsa Dutton on haudattu?

Yellowstonen fanit tietävät, että Duttonit on haudattu samaan paikkaan Montanassa yli vuosisadan ajan.Duttonin perheen hautausmaaon järkevämpää sen jälkeen, kun vuonna 1883 paljastettiin, että Elsa oli ensimmäinen maalle haudattu henkilö.

Mikä on lähin kaupunki Yellowstone ranch Montanaa?

Yellowstonen lähimmät kaupungit ovatGardiner, Montanajoka sijaitsee 3 minuutin (0,7 mi) päässä Yellowstonen pohjoisesta sisäänkäynnistä. West Yellowstone on seuraavaksi lähin kaupunki, ja se on 4 minuutin (0,9 mailin) ​​päässä Yellowstonen läntisen sisäänkäynnistä.

Onko Kevin Costnerin tytär Yellowstonessa?

Kuinka paljon majoituspaikassa Dutton ranch yöpyminen maksaa?

Hinnat alkavat 1 200 dollarista yöltä neljälle hengelle ja 50 dollaria per yö jokaista lisävierasta kohti, yhteensä enintään kahdeksan vierasta. Ranch vuokraa myös ”Rip's Cabinin” tai Ben Cook Cabinin, tilavan mökin, jossa on parvi ja kaksi kuistia.

Kuka omistaa Chief Joseph Ranchin Montanassa?

Chief Joseph Ranchin omistaa tällä hetkelläShane Libel ja hänen perheensä, joka sanoo: "Pidämme maatilaa vierastilana kesäkuusta elokuuhun. Meillä on hevosia ja lehmiä ja myymme heinää. "Maailman surrealistisin asia on, kun istut omassa olohuoneessasi ja katsot ohjelmaa, joka on kuvattu kotonasi."

Kuinka kaukana on Duttonin karjatila Billings Montanasta?

On208,39 mailiaDuttonista Billingsiin kaakkoon ja 266 mailia (428,09 kilometriä) autolla US-87-reittiä pitkin. Dutton ja Billings ovat 5 tunnin 11 minuutin päässä toisistaan, jos ajat taukoamatta.

Kuka on Spencer Duttonin isä?

Spencer Dutton on James ja Margaret Duttonin nuorin poika, joka syntyi vuoden 1883 tapahtumien jälkeen.

Onko Spencer John Duttonin isoisä?

Spencer Dutton on Jamesin (Tim McGraw) ja Margaret Duttonin (Faith Hill) nuorempi poika vuoden 1883 sarjasta. Hän on myös John Dutton Sr:n (James Badge Dale) nuorempi veli. Koska James Dutton vuodesta 1883 oli John Duttonin isoisoisä, tämä tekeeSpencer yksi Johnin isoisistä.

Onko Duttonin perhe Montanassa todellinen?

Ovatko Duttonit todellinen perhe? Vastaus on ei. Kuitenkin samallaDuttonit eivät perustu tiettyyn perheeseen, Horsey Hooves kertoi, että perheen patriarkka John Duttonia saattoi inspiroida kuuluisat metsänvartijat, kuten W.T. Wagoner ja Bill Galt.

Miksi Duttonit päätyivät Montanaan Oregonin sijaan?

Karavaani oli matkalla kohti Oregonia, mutta Duttonin perheen oli asettuttava Montanaantyttärensä Elsan (Isabel May) kuoleman jälkeen.

Mikä oli reitti Texasista Montanaan vuonna 1883?

Päästyään Texasista vaunujuna lähtee seuraamaanOregonin polku. Elsan loukkaantuminen ja sitten kuolema kuitenkin johdattaa Duttonit toiselle tielle Montanaan. Loput eurooppalaisesta maahanmuuttajajunasta seurasivat Oregon Trailia Fort Casperin jälkeen.

Kulkiko vielä vaunujunia länteen vuonna 1883?

Vaunujunalla matkustaminen tapahtui pääasiassa 1840-1880-luvuilla, vähenee ensimmäisen mannertenvälisen rautatien valmistuttua.

Missä Duttonit asuivat ennen Montanaa?

Sen perusti James Dutton, tennesseelainen maanviljelijä, joka muutti perheensä kanssaFort Worth, TexasMontanaan läntisen laajentumisen aikana, kun karavaani oli matkalla Oregoniin. John Dutton, perheen patriarkka, on seitsemännen sukupolven omistaja, aivan kuten hänen isänsä ennen häntä.

Kuka alun perin omisti Duttonin karjatilan?

Duttonin perheen maatalousperintö juontaa juurensa 1800-luvulle. Vuonna 1881Warren Duttonosti perheen ensimmäiset 200 hehtaaria Santa Rosasta. Hänen veljensä Reedin kanssa Duttonit istuttivat kiinteistönsä parhaisiin ranskalaisten luumujen lajikkeisiin, jotka olivat tuolloin kuuma hyödyke.

Kuka oli ensimmäinen Dutton Montanassa?

Margaret Dutton – Yellowstone Dutton Ranchin alkuperäinen matriarkka Margaret ja hänen miehensä James kasvattivat kahta poikaansa karjan varhaisina vuosina Jamesin ennenaikaiseen kuolemaan asti.

Kuka on Spencer Duttonin vaimo?

John Dutton Jr.Alexandra Duttonon brittiläinen nainen, jonka Spencer Dutton tapaa safarilla metsästäessään Afrikassa ja josta tuli myöhemmin hänen vaimonsa.

Onko Elsa Dutton sukua Beth Duttoniin?

Yksi näkökohta, jota yleisö ei ehkä ole ymmärtänyt, on miten Bethin ja hänen tapauksessaanisotätiElsa, on vain kaksi ihmistä, jotka voisivat koskaan estää tuon ratkaisun... heidän isänsä.

Kuka on haudattu Duttonin karjatilalle?

Yellowstonen kaudella 5 on saattanut paljastua vielä ilmoittamaton vuoden 1923 hahmo, mikä osoittaa, että nainen nimeltäKärsivällisyys Dutton- syntynyt vuonna 1931 - on haudattu Dutton Ranchin hautausmaalle.

Miten Jacob Dutton liittyy John Duttoniin?

Jacob otti haltuunsa Yellowstone Duttonin karjatilan Jamesin ja hänen vaimonsa Margaretin kuoleman jälkeen ja otti myös pariskunnan kaksi elossa olevaa lasta. Vaikka hänellä ja hänen vaimollaan Caralla ei ole omia lapsia, hänen suhteensa Jamesiin tekee hänestäjoko isoisoisoisoYellowstonen John Duttonista.

Miksi Duttons lähti Tennesseestä?

Sisällissodan jälkeen monet konfederaation kannattajat kohtasivat köyhyyttä kotivaltioissaan ja lähtivät vihreämmille laitumille (niin sanotusti) Amerikan länteen. Duttonit olivat Tennesseen syntyperäisiä, joten heidän oli pakko muuttaa pois osavaltiostaetsimään mukavampaa elämää kuin sodanjälkeisellä etelällä oli tarjottavanaan.

Kuinka vanha on James Dutton 1883?

Emme tiedä James Duttonin tarkkaa syntymäpäivää, mutta hän syntyi joko vuonna 1839 tai 1840. Vuonna 1883 hän oli40-vuotiaanaja seisoi 5'10" korkea.

Onko kauden 2 1883 nimi 1932?

Valitettavasti 1883 ei palaa. Uusi sarja,1923 (aiemmin 1932), hyppää muutaman vuosikymmenen päähän tulevaisuuteen.

Onko Sam kaudella 2 1883?

Ensimmäisen kauden ilmiömäisen menestyksen jälkeen katsojat odottavat innolla vuoden 1883 kauden 2 ensi-iltaa. Paramount+ debytoi 19. joulukuuta 2021 lähetyksenä. Sarjassa on useita näyttelijöitä, mukaan lukien Tim McGraw, Faith Hill,Sam Elliott, Isabel May, LaMonica Garrett ja muut.

Onko 1932 vuoden 1883 toinen tuotantokausi?

Kun vuoden 1883 lisäjaksoista ilmoitettiin, monet arvelivat, että se olisi 1800-luvun länsimaisen draaman toinen tuotantokausi. Se ei ole aivan totta.Vuoden 1883 kausi 2 on itse asiassa 1932, toinen Yellowstonen alkuperätarina julkistettiin kaksi viikkoa sitten.

Missä Montanan kaupungissa he kuvaavat Yellowstonea?

Päällikkö Joseph Ranch, Montana

Esityksen Yellowstone Dunton Ranch löytyy kätkeytyneenä pikkukaupungissaDarby, 90 minuuttia Missoulasta etelään. Upea Chief Joseph Ranch on yksi sarjan tärkeimmistä kuvauspaikoista.

Pääsivätkö he Montanaan vuonna 1883?

Yellowstonen esiosan 1883 ensimmäisen kauden finaali oli todella järkyttävä. Mistä edes aloitan? Aivan kuten todellinen Oregon Trail, "This Is Not Your Heaven" oli häikäilemätön ja siivosi suurimman osan näyttelijöistä.Kyllä, Duttonin perhe pääsee lopulta Montanaan, mutta millä hinnalla?

Missä cowboyleiri oli vuonna 1883?

Jotta hittisarja 1883 olisi mahdollisimman realistinen, tuottaja Taylor Sheridan pyysi näyttelijät osallistumaan Cowboy CampiinWeatherford, Texas. Parin viikon esituotannon ajan näyttelijät, kuten Tim McGraw, Faith Hill, LaMonica Garrett ja Isabel May, harjoittelivat ratsastusta, köyttämistä, karjan paimentamista ja vaunujen ajamista.

Kuka omistaa maan Montanassa, jossa Yellowstone kuvataan?

Kuka omistaa Yellowstone Ranchin tosielämässä? Yellowstone Dutton Ranch on tosielämässä toimiva työtila, joka tunnetaan nimellä Chief Joseph Ranch. Karjatilan omistaaShane Libel ja hänen perheensä, jotka asuvat siellä, kun Yellowstone ei kuvaa. Chief Joseph Ranch sijaitsee Darbyssa, Montanassa Ravallin piirikunnassa.

Mihin Elsa on haudattu Duttonin karjatilalle?

Yellowstonen fanit tietävät, että Duttonit on haudattu samaan paikkaan Montanassa yli vuosisadan ajan.Duttonin perheen hautausmaaon järkevämpää sen jälkeen, kun vuonna 1883 paljastettiin, että Elsa oli ensimmäinen maalle haudattu henkilö.

Missä vuoden 1883 viimeinen jakso kuvattiin?

Missä vuonna 1883 kuvattiin Texasissa? 1883 kuvattiin Dallasissa, Fort Worthissa ja Granburyssa, kaikki Texasissa. Kuten aiemmin todettiin, suurin osa minisarjan kohtauksista kuvattiin Montannassa ja Texasissa, missä Yellowstonen karjatilalle rakennettiin uusi, pysyvä länsimainen 26 rakennuksen kaupunki.

Ratsastiko Elsa itse vuonna 1883?

May tietysti näytteli suurta Elsa Duttonin hahmoa vuonna 1883. Kuten kaikki muutkin näyttelijät, hänen täytyi opetella köysi- ja ratsastusta. Toby Keith olisi hyvin kateellinen. Se ei ollut vain ratsastuksen oppimista, vaan myös karjan kiistelyä.

Miksi he haluavat mennä Oregoniin vuonna 1883?

Länsi-liikkeelle Oregoniin ja Kaliforniaan oli monia syitä. Taloudelliset ongelmat järkyttivät maanviljelijöitä ja liikemiehiä. Vapaa maa Oregonissa ja mahdollisuus löytää kultaa Kaliforniassa houkuttelivat heidät länteen.

References

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 13/03/2024

Views: 6121

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.