Miksi elokuvasta tehdään mustavalkoinen? (2024)

Table of Contents

Miksi elokuvasta tehdään mustavalkoinen?

Mutta mikä tärkeintä, mustavalkoinenmuuttaa elokuvaa temaattisesti tarjoamalla tunnelmaa, sävyä ja visuaalisesti jyrkkiä kontrasteja ja unenomaisen näkymän maailmasta. Se voi samalla saada elokuvan tuntumaan todellisemmalta (kuten aikajakson tarkat filmit ja valokuvat) samalla kun se tuntuu epätodelliselta (tosielämä on värillistä).

(Video) Paska hätä
(Retarded Ducks)
Mitä hyötyä mustavalkokuvauksesta on?

Joten ajattelemalla, kuvaamalla ja editoimalla mustavalkoisena aika ajoin – treenaat silmääsi parempiin sävellyksiin.
  • Ajattomuus. En taida olla ainoa, joka tavoittelee ajattomia kuvia. ...
  • Vähemmän häiriötekijöitä. ...
  • Herkkyys valolle. ...
  • Vapauta trendeistä. ...
  • Kova valo. ...
  • KAIKKI ON VÄRIILLÄ.
1. maaliskuuta 2021

(Video) AINO elokuva - (tekstitetty suomeksi)
(MowowFilm M-Channel)
Miksi ihmiset kuvaavat mustavalkofilmejä?

B&W poistaa valokuvista värien häiriötekijät, joka saa sinut keskittymään valokuvien aiheeseen / tarinaan / aiheeseen. Nämä tiedot ovat tärkeitä vakavassa valokuvauksessa. Loppujen lopuksi kaikilla ihmisillä on omat mieltymyksensä väreihin, joten se vaikuttaa heidän harkintaan.

(Video) MY DAY: UUSI KOTI & IRTISANOUTUMINEN | naaG
(naaG)
Miksi he jatkoivat mustavalkoisten elokuvien tekemistä?

Kun hinnat laskivat ja tekniikka parani, se oli vain tyylillinen valinta. Jotkut asiat voisivat näyttää paremmalta mustavalkoisena. Kaksi tunnettua ohjaajaa, jotka tekivät mustavalkoelokuvia kauan sen jälkeen, kun värit tulivat vakioiksi, ovat Akira Kurosawa ja Woody Allen.

(Video) Miksi Simo Häyhä oli niin hyvä tarkka-ampuja?
(El Miklu)
Onko elokuva parempi mustavalkoiselle?

Filmivalokuvauksen edut

Suuremmalla dynaamisella alueellaelokuva on parempi vangitsemaan valkoisten ja mustien yksityiskohtiaeikä niitä voi kopioida digitaalikameroilla. Filmillä voidaan myös tallentaa hienovaraisia ​​yksityiskohtia, jotka ovat kadonneet digitaalisessa valokuvauksessa. Elokuva on anteeksiantavampi pienille tarkennus- ja valotusongelmille.

(Video) Lonely (short version)
(Maaritin luokka)
Miten mustavalkofilmi vaikuttaa tunnelmaan?

Mustavalkoinen valokuva on uskomattoman tehokas luomaan draamaa ja tunnelmaa. Kuvat ovat terävämpiä, koska niissä ei ole värejä, jotka häiritsisivät silmää, ja mustien, harmaan ja valkoisten välinen kontrasti antaa valokuville erittäin vahvan vaikutelman.

(Video) TARINA KIUSATUSTA
(Venkkuh)
Mikä on mustavalkoisten elokuvien voima?

Mustavalkoinen paletti avaa kuitenkin aivan toisen ulottuvuuden, jossa jokainen kehys on täynnä syvyyttä, kontrasteja ja symbolista merkitystä. Värin puuttuminen ei rajoita kalvoa; sen sijaan seantaa ohjaajille mahdollisuuden keskittyä tunteisiin, tunnelmaan ja kerronnan olemukseen.

(Video) Kuohukorven Missi
(Loimumedia)
Onko mustavalkofilmi vaikeampi kuvata?

Vaikeinta mustavalkofilmillä kuvaamisessa on se, että näet maailman värillisenä. Mutta tämä haaste voi olla mahtava oppimiskokemus valosta, koska valosta tulee valokuvan ainoa tieto; se on jokaisen laukauksen aihe.

(Video) Kenen mielestä Käärijän pitää voittaa tänä vuonna Euroviisut? 🤩 #eurovision2023 #käärijä #costume
(Sari Aalto)
Mikä on yleisimmin käytetty mustavalkofilmi?

Tri-X 400on edelleen tunnetuin mustavalko-elokuva ja edelleen yksi suosituimmista veteraanien ja noviisien elokuvista. Se antaa klassisen karkean mustavalkoisen ilmeen, jota luultavasti ajattelet, kun katsot joitain historian kuuluisimpia valokuvia.

(Video) Röyhtäys
(Attemetzigatte)
Millaisia ​​tunteita mustavalkoiset valokuvat herättävät sinussa?

Mustavalkokuvaus on luonnollisesti tunteita herättävä.Kun poistat värin kuvasta, siitä tulee automaattisesti ajattomampi ja nostalgisempi tunneja voi kuljettaa sinut ajassa taaksepäin päivien taakse. Mustavalkoisissa valokuvissa meidän on pakko keskittyä kuvan tarinaan ilman, että värit häiritsevät meitä.

(Video) Lyhytelokuva:Uusi oppilas Eero
(Vilhelm)

Mitä musta ja valkoinen symboloi?

Värit ovat aallonpituuksia, jotka esineet heijastavat ihmissilmään. Valkoinen on puhdasta valoa ja musta on valon puutetta. Monissa kulttuureissa nämä kaksi ei-väriä yhdistetäänelämän ja kuoleman rituaaleja. Olennaisiin identiteettikysymyksiin valitaan usein vastakohdat musta ja valkoinen.

(Video) Autolla Nepaliin - Unelmien elokuva
(Autolla Nepaliin)
Mikä on vanhin värielokuva?

ENSIMMÄINEN VÄRILLINEN ELOKUVA

Ensimmäinen kaupallisesti tuotettu luonnonvärinen kalvo oliVierailu Meren rannalla(1908). Kahdeksan minuutin brittiläinen lyhytelokuva käytti Kinemacolor-prosessia vangitakseen sarjan otoksia Brightonin Etelä-Englannin merenrannasta.

Miksi elokuvasta tehdään mustavalkoinen? (2024)
Tekevätkö ihmiset edelleen mustavalkoisia elokuvia?

Valittiinpa esteettisistä tai tarinankerronnan syistä,joka vuosi muutaman elokuvan kuvaaminen jatkuu mustavalkoisena tunnelman luomiseksi. Tässä on joitain parhaita modernin aikakauden elokuvia, joiden elokuvantekijät päättivät kuvata mustavalkoisena.

Onko mustavalkofilmin kehittäminen helpompaa?

Tulet yllättymään siitä, kuinka helppoa on kehittää mustavalkofilmiä. Näytämme sinulle, kuinka voit käsitellä omaa elokuvaasi kahdeksassa vaiheessa alla olevalla listalla. Jos haluat kehittää mustavalkofilmiä kotona, meillä on Film Processing Bundle -paketti, joka sisältää kaiken tarvitsemasi.

Kestääkö mustavalkofilmi pidempään?

Mustavalkoisen kalvon koostumuksen vuoksise kestää paljon pidempääneikä ikä vaikuta siihen yhtä paljon kuin värifilmiin.

Pitäisikö sinun työntää mustavalkofilmiä?

Todellinen mustavalkofilmi on paras ja yleisin työnnettävä kalvo. Filmin työntäminen lisää sekä kalvon rakeisuutta, mikä tekee siitä näkyvämmän, että lisää valokuviin kontrastia. Itse asiassa monet ihmiset työntävät mustavalkofilmejä vain saadakseen lisää kontrastia tietyistä filmivarastoista.

Miksi mustavalkokuvat ovat dramaattisempia?

Mustavalkokuvauksen suurin etu on sevoit leikkiä valolla ja varjoilla, kuinka ne kontrastoivat ja asettavat toisiaan rinnakkain sävellyksessä dramaattisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Mikä on mustan ja valkoisen psykologinen vaikutus?

Psykologit pitävät tätä ajatusmallia akognitiivinen vääristymäkoska se estää sinua näkemästä elämää sellaisena kuin se todellisuudessa on: monimutkaista, epävarmaa ja jatkuvasti muuttuvaa. Mustavalkoinen ajattelu ei salli keskitietä, jota voi olla vaikea ylläpitää elämässä noissa ääripäissä.

Miksi mustavalkoiset kuvat ovat niin tehokkaita?

Sen häiriötekijöistä vapaa– kiireiset, värikylläiset kuvat voivat hämmentää silmää – joskus tapahtuu yksinkertaisesti liikaa. Mustavalkoiset kuvat taas voivat näyttää virkistävän yksinkertaisilta ja usein on helpompi nähdä ja tulkita kuvan pääpaino.

Miksi 35 mm elokuva näyttää niin hyvältä?

"Kun kuvataan 35 mm:llä, jokainen ruutu koostuu yhdestä kuvasta, joka on otettu materiaalia kuvattaessa. Kuitenkin, kun se kuvataan digitaalisesti,jokainen ruutu näytöllä koostuu tuhansista pienistä pikseleistä, jotka yhdistetään kuvan luomiseksi. Tämä antaa filmille kuvatulle materiaalille hienovaraisemman ja tarkemman kuvauksen kuvista."

Millainen elokuva on suosituin Amerikassa?

Suosituimmat elokuvatyypit aikuisten keskuudessa Yhdysvalloissa joulukuussa 2018
OminaistaOsuus vastaajista
Komedia90 %
Seikkailu90 %
Toiminta88 %
Trilleri/mysteeri84 %
9 riviä lisää
5. tammikuuta 2023

Milloin lopetimme mustavalkofilmin käytön?

Amerikkalaiset elokuva- ja televisiostudiot lopettivat mustavalkoisen tuotannon1966ja kahden seuraavan vuoden aikana muu maailma seurasi esimerkkiä.

Milloin he lopettivat mustavalkofilmin käytön?

1960-luvun lopulta lähtien vain harvat valtavirran elokuvia on kuvattu mustavalkoisina. Syyt ovat usein kaupallisia, sillä elokuvaa on vaikea myydä televisiolähetyksiin, jos elokuva ei ole värillinen.1961 oli viimeinen vuosi, jolloin suurin osa Hollywood-elokuvista julkaistiin mustavalkoisina.

Ovatko mustavalkokuvat tunteisempia?

Mustavalkokuvaus on luonnollisesti tunteita herättävä. Kun poistat kuvasta värin, siitä tulee automaattisesti ajattomampi ja nostalgisempi tunne ja se voi siirtää sinut ajassa taaksepäin. Mustavalkoisissa valokuvissa meidän on pakko keskittyä kuvan tarinaan ilman, että värit häiritsevät meitä.

Mikä väri näyttää parhaimmalta mustavalkoisissa kuvissa?

Parhaat väriteemat mustavalkoisiin perhekuviin
  • Kuninkaallisen sininen.
  • Burgundia.
  • Hunter vihreä.
2. huhtikuuta 2021

Miksi surulliset kuvat ovat mustavalkoisia?

Mustavalkokuvaus näyttää muodollisemmalta ja vakavammalta, ja vaikka valokuva saattaa näyttää yksinkertaisemmalta,kuvan tunnelma on intensiivisempi, mikä tekee siitä tunnepitoisemman. Värien puuttuminen mahdollistaa keskittymisen aiheeseen ilman häiritseviä elementtejä.

Mikä on yksinäisyyden väri?

Euroopassa ja Amerikassa,harmaaon väri, joka liittyy eniten tylsyyteen, yksinäisyyteen ja tyhjyyteen. Se liittyy sadepäiviin ja talveen. Hopea symboloi lepoa.

Mitä musta ja valkoinen korostaa?

Rakenne. Mustavalkoinen sopii erinomaisesti tekstuurin korostamiseen. Ilman värejä tulemme paljon tietoisemmiksi kuvassa olevien pintojen tekstuureista.

Mitä musta ja valkoinen symboloi suunnittelussa?

Musta ja valkoinen yhdistetään säännöllisestiluksus- ja huippumerkit. Sitä käytetään, koska se välittää eleganssia, hienostuneisuutta ja tyyliä, ja tämä on joitain ominaisuuksia, joita nämä brändit haluavat viestiä suurelle yleisölle ja kohdeyleisöille saadakseen lisää vetovoimaa.

Mikä on pisin elokuva koskaan?

Guinnessin ennätysten mukaan pisin koskaan tehty elokuva on "Lääke unettomuuteen" (1987), ohjaaja John Henry Timmis IV. Se kestää 85 tuntia ja sitä pidetään poikkeuksellisena saavutuksena elokuvateollisuudessa.

Kuvattiinko The Wizard of Oz värillisenä?

Kaikki Oz-jaksot kuvattiin kolminauhaisella Technicolorilla. Alku- ja lopputekstit sekä Kansasin jaksot kuvattiin mustavalkoisina ja väritettiin seepiasävyillä.. Seepiasävyistä filmiä käytettiin myös kohtauksessa, jossa Em-täti esiintyy Pahan noidan kristallipallossa.

Oliko Wizard of Oz alun perin mustavalkoinen?

Oliko Wizard of Oz alun perin värillinen?Kyllä, tietoisella valinnalla tehdä alku ja lopetus, sijoittuu Kansasiin mustavalkoisena. Tietenkin suurimmalle osalle ensimmäisestä televisiota katsoneesta sukupolvesta koko elokuva näytti mustavalkoiselta, koska väritelevisiota ei ollut olemassa.

Palaavatko mustavalkoiset elokuvat?

The Lighthousesta, The French Dispatchista, Netflixin Romasta Kenneth Branaghin Belfastiin,elokuva- ja TV-tuottajat leikkivät yhä enemmän yksivärisemmillä tyyleillä tuoden mustavalkoiset elokuvat takaisin elokuvateattereihin ja suoratoistopalveluihin.

Mikä on mustavalkoisen elokuvan genren nimi?

1940- ja 1950-lukuja pidetään yleisesti amerikkalaisen "klassisena ajanjaksona".tumma elokuva. Tämän aikakauden film noir liittyy hillittyyn, mustavalkoiseen visuaaliseen tyyliin, jonka juuret ovat saksalaisessa ekspressionistisessa elokuvassa.

Ovatko mustavalkofilmit halvempia tehdä?

Mustavalkoinen (B&W) filmi on halvempaa kuin värillinen. Löydät sen usein alennettuun hintaan. Kaksi: Mustavalkofilmin kehittäminen laboratoriossa maksaa yleensä hieman enemmän kuin C-41-väri. On kuitenkin helppo kehittää mustavalkoinen elokuva itse kotona.

Kuinka paljon elokuvan kehittäminen Walmartissa maksaa?

Walmartilla on yksi alhaisimmista elokuvien kehityshinnoista, noin7,49 dollaria 12 valotusrullasta, kuvia CD-levyllä ja yksittäisiä tulosteita. Vain 2 dollaria lisää ylimääräisestä tulostesarjasta.

Kuinka kauan B&W-elokuvan kehittyminen kestää?

Mustavalkoinen: Vaihtelee käytetyn elokuvan merkin/ISO:n mukaan. Mutta se kestää yleensä kauemmin kuin c41 kertaa. BW-ajat riippuvat myös käytetystä kehiteaineesta ja kehitelaimennosta. Kehitys (ei sisällä korjausta ja mahdollista pysäytystä) voi kestää5 minuutista 25 minuuttiin. Tai tunti, jos seisot kehittymässä.

Miksi mustavalkofilmin kehittäminen on kalliimpaa?

Mustavalkoinen on yleensä tehtävä käsin, jajokaisella kalvolla on eri kehitysajat ja siihen parhaiten sopivat kemikaalit. Värifilmi voidaan massakehittää koneella, koska kaikki värinegatiivifilmit kehitetään samalla tavalla merkistä tai ISO:sta riippumatta (ellei sitä työnnetä/vedä).

Meneekö kehittämätön elokuva huonoksi?

Jos filmirullia säilytetään optimaalisesti suljetuissa kanistereissa alhaisessa kosteudessa ja mahdollisimman vähän katselua, ne voivat kestää jopa 70 vuotta. Jos valottamatonta filmiä säilytettiin pakastimessa, voit todennäköisesti käyttää sitä ja saada kunnollisia tuloksia.

Onko mustavalkofilmi parempi kuin digitaalinen?

Korkeampi laatu

The Dark Roomin mukaanSuuremman dynaamisen alueensa ansiosta elokuva voi vangita paremmin kuvien mustavalkoisia yksityiskohtia. Tästä syystä analogista filmiä suositellaan usein mustavalkokuvaukseen – molempien välinen kontrasti on vertaansa vailla.

Onko mustavalkofilmi kalliimpi?

Mustavalkoinen (B&W) filmi on halvempaa kuin värillinen. Löydät sen usein alennettuun hintaan. Kaksi: Mustavalkofilmin kehittäminen laboratoriossa maksaa yleensä hieman enemmän kuin C-41-väri. On kuitenkin helppo kehittää mustavalkoinen elokuva itse kotona.

Mitä tapahtuu, jos kuvaat 400 elokuvaa 200:lla?

Yhteenvetona voidaan todeta, että 400 ISO-filmin kuvaamisella 200 ISO:lla voi olla useita seurauksia lopullisiin kuviin. Nämä sisältävätlisääntynyt rakeisuus, varjon yksityiskohtien menetys ja mahdolliset värin epätarkkuudet.

Onko mustavalkofilmi parempi hämärässä?

Koska sen alkuperäinen ISO-arvo on 800, tämä tekee myös mustavalkofilmimateriaalista melko joustavan.se loistaa erityisesti hämärässä valaistuksessa, kuten konserteissa, sisätiloissa ja katukuvauksessa yöllä.

Pitäisikö minun työntää vai vetää vanhaa kalvoa?

Voit myös painaa, mutta se lisää kontrastia, ja joskus vanhentuneessa filmissä on outoja värisiirtymiä, joten ylimääräinen kontrasti ei ehkä ole etsimäsi ilme.ÄLÄ ehdottomasti vedä - vetämistä tarvitaan erittäin harvoin(vetäminen on, jos olet törkeän ylivalottanut ja vedät elokuvan ulos kehitystyöstä aikaisin).

Miksi vanhoissa elokuvissa ei ollut värejä?

Värivalokuvat keksittiin 1800-luvulla, mutta niistä tuli edullisia ja helppoja vasta 1960-luvulla useimmille ihmisille.. Elokuvastudiot tuottivat värielokuvia 1900-luvun alussa, mutta se oli silti hankalaa ja kallista, joten mustavalkoinen säilyi jonkin aikaa.

Milloin lopetimme mustavalkoelokuvien tekemisen?

Amerikkalaiset elokuva- ja televisiostudiot lopettivat mustavalkoisen tuotannon1966ja kahden seuraavan vuoden aikana muu maailma seurasi esimerkkiä.

Milloin ihmiset lopettivat mustavalkoelokuvien tekemisen?

1960-luvun lopulta lähtien vain harvat valtavirran elokuvia on kuvattu mustavalkoisina. Syyt ovat usein kaupallisia, sillä elokuvaa on vaikea myydä televisiolähetyksiin, jos elokuva ei ole värillinen.1961 oli viimeinen vuosi, jolloin suurin osa Hollywood-elokuvista julkaistiin mustavalkoisina.

Milloin värielokuvat ohittivat mustavalkoisen?

Heidät esiteltiinnoin 1940mutta tuli laajaan käyttöön kaupallisessa elokuvatuotannossa vasta 1950-luvun alussa. Yhdysvalloissa Eastman Kodakin Eastmancolor oli tavallinen valinta, mutta studio tai elokuvaprosessori merkitsi sen usein toisella kauppanimellä, kuten "WarnerColor".

Oliko Wizard of Oz ensimmäinen värielokuva?

Vastoin yleistä käsitystä,Wizard of Oz ei ollut ensimmäinen värielokuva. Se saattaa olla ikonisin, mutta se ei ollut ensimmäinen, joka käytti värejä elokuvanteossa. Ensimmäinen luonnollisilla väreillä kuvattu elokuva on A Visit to the Seaside, lyhytelokuva, jossa käytettiin Kinemacolor-prosessia punaisella ja vihreällä vuorotellen.

Miksi elokuvat näyttävät HARMAALTA?

Miksi niin monet elokuvat näyttävät siltä kuin ne olisi kuvattu harmaalla ilman värejä? Viimeisten 20 tai 30 vuoden aikana elokuvia ja televisiota on esitetty harmaassa desaturoituneessa suulakissa. Tämä tylsä ​​suodatin kattaa jokaisen kohtauksen ja elokuvan tarinasta riippumatta.Tämä ulkoasu luodaan väriluokittelulla käyttämällä Look Up Tables -taulukkoja nimeltä LUTS.

Miksi veri on niin punaista vanhoissa elokuvissa?

Punaisilla oli taipumus "poksahtaa", ja elokuvantekijät olisivat olleet huolissaan siitä, että veri näyttää mustalta, joten he olisivat voineet valita kirkkaammat värit.varmistaaksesi, että väri on läpäissyt ja välttääksesi mustan tuloksen vaikeammissa valotuksissa.

Mikä on ensimmäinen elokuva ikinä?

Ensimmäisen elokuvan uskotaan olevanLouis Le Princen Roundhay Garden -kohtaus. Tämä elokuva on kuvattu Leedsissä Englannissa vuonna 1888. Se on noin 2 sekuntia pitkä ja näyttää joidenkin Louis Le Princen perheenjäsenten kävelevän puutarhassa. Mutta miten se kuvattiin?

Kuvattiinko Wizard of Oz värillisenä?

Kaikki Oz-jaksot kuvattiin kolminauhaisella Technicolorilla. Alku- ja lopputekstit sekä Kansasin jaksot kuvattiin mustavalkoisina ja väritettiin seepiasävyillä.. Seepiasävyistä filmiä käytettiin myös kohtauksessa, jossa Em-täti esiintyy Pahan noidan kristallipallossa.

Kuka teki ensimmäisen värielokuvan?

brittiläinen valokuvaajaEdward Raymond Turnerpatentoitu värielokuvafilmi vuonna 1899, mutta kunnia ensimmäisen täysin toimivan järjestelmän luomisesta meni George Albert Smithin Kinemacolorille vuonna 1906.

Mikä oli viimeisin suuri mustavalkoinen elokuva?

He eivät koskaan todella pysähtyneet. Vaikka useimmat yleisesti julkaistut mustavalkoiset elokuvat lopetettiin 1950-luvulla, on aina ollut satunnaisia ​​"ohjaajan harkinnan mukaan" mustavalkoisia elokuvia siitä lähtien.Schindlerin listaoli mustavalkoinen vuonna 1993, ja se voitti parhaan elokuvan Oscarin. Kuten The Artist vuonna 2011.

Mitä sinä kutsut mustavalkoiseksi elokuvaksi?

Jos olet joskus katsonut vanhan mustavalkoelokuvan, tiedät mitäyksivärinenelokuva näyttää. Voit myös kutsua mustavalkoista valokuvaa yksiväriseksi.

Mikä oli maailman ensimmäinen mustavalkoinen elokuva?

Ensimmäinen mustavalkoinen elokuva oli "Suuri junaryöstö", joka julkaistiin vuonna 1903.

Mistä he tietävät, minkä värisiä mustavalkoisia elokuvia tehdään?

Teknikko valitsee värin kullekin kohteelle yhteisten "muistin" värien perusteella-kuten sininen taivas, valkoiset pilvet, lihan sävyt ja vihreä ruoho - ja kaikki tiedot elokuvassa käytetyistä väreistä. Jos värikuvia tai rekvisiitta on saatavilla tutkittavaksi, aitoja värejä voidaan käyttää.

Miksi jotkut pitivät kuumasta mustavalkoisena?

Elokuvan ja estetiikan suhteenWilder päätti kuvata elokuvan mustavalkoisena, kun Lemmon ja Curtis täydessä vedossa puvussa ja meikissä näyttivät "sopimattoman groteskeilta" varhaisissa väritesteissä..

Mikä oli ensimmäinen väritelevisio?

Ensimmäinen väritelevisio

Yllä: TheGE 950, maailman vanhin säilynyt väritelevisio. National Museum of Scotlandin väritelevisiomme valmisti vuonna 1946 General Electric Yhdysvalloissa Columbia Broadcasting Servicelle (CBS), ja se on ainoa laatuaan olemassa oleva.

References

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 06/03/2024

Views: 6722

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.