Kuvataanko kaikki Chicagon ohjelmat Chicagossa? (2024)

Table of Contents

Kuvataanko kaikki Chicagon ohjelmat Chicagossa?

Sillä aikaamuutamat eivät itse asiassa kuvaa alueellaja niiden kotipaikka on LA, Kanada tai Georgia, seuraavat yhdeksän esitystä tekevät kaupungista oman hahmonsa ja elokuvan ihmeellisessä Windy Cityssä. Jatka lukemista löytääksesi joidenkin ikonisimpien TV-ohjelmien todelliset sijainnit – Chicago Firestä Empireen ja muihin.

(Video) How to Study the Bible | Dwight L. Moody | Christian Audiobook
(Aneko Press - Christian Audiobooks)
Missä Chicago-sarjat kuvataan?

Kuvaaminen. Sarja kuvataankokonaan Chicagossa. Asematalon ulkopuoli on Old Maxwell Streetin poliisiasema (943 West Maxwell Street) ja se on sama paikka, jota käytettiin Hill Street Blues -sarjassa. Se sijaitsee noin puolen kilometrin päässä Chicago Firen palorakennuksesta osoitteessa 1360 S.

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS
(Blokess)
Kuvataanko Chicago-ohjelmat Chicagossa?

Toisin kuin monet esitykset, jotka sijoittuvat Chicagoon,luoja Dick Wolfin suosittu televisiosarja itse asiassa kuvaa paikan päällä Windy Cityssä. Koska he kuvaavat alueella, ei epäilemättä ole niin monia tunnistettavia paikkoja ympäri kaupunkia.

(Video) A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2
(Geek & Sundry)
Onko Chicagossa kuvattu TV-ohjelmia?

Arvostettu televisiotuottaja Dick Wolf on luonut menestyksekkään franchising-sarjan Illinoisin kaupunkialueellaChicago Fire, Chicago P.Dkerätä intohimoisia faneja.

(Video) Vegan Since 1951! 32 Years Raw! A Natural Man of Many Skills; Mark Huberman
(VeganLinked)
Kuvataanko Chicago Fire kokonaan Chicagossa?

Sarjan pilotti, jonka ovat kirjoittaneet tekijät Michael Brandt ja Derek Haas, kuvattiin Chicagossa, ja NBC:n edustajan mukaan sarjaa kuvataan jatkossakin siellä.

(Video) Spa Guy Country Music Hall of Fame Jimmie Rodgers Snow 2023 Hank Snow Dedication
(Spa Guy)
Ovatko Severide ja Stella yhdessä tosielämässä?

Kinney ja Mayo ovat naimisissa vain näytöllä heidän hahmoinaan Kelly Severide ja Stella Kidd Chicago Firessä.He eivät ole romanttisesti mukana tosielämässä, mutta he ovat olleet hyviä ystäviä siitä lähtien, kun he aloittivat työskentelyn yhdessä.

(Video) INFLATION OUT OF CONTROL, HOMELESSNESS HAS SPIKED AND NO ONE SEEM TO BE PAYING ATTENTION
(Virtuous Women 1969)
Miksi niin monet TV-ohjelmat sijoittuvat Chicagoon?

Se antaa esityksen tekijöille mahdollisuuden palata kaupunkiin, jossa he kasvoivat tai jossa he saivat koulunsa. Täällä on myös erittäin suuri elokuvastudio, hämmästyttävä lahjakkuus, upea miehistö ja elokuvavarusteita.

(Video) WCWAM Episode #32 Part #2 Guy & Trey Famous Graves with Diamond Dave the JFK Assassination
(Wishing Cotton was a Monkey Spa Guy & Trey Podcast)
Onko Molly's todellinen baari Chicagossa?

Chicago Fire -kuvauspaikat

Molly's Pub: Firehouse 51:n miehistön suosikkipaikka ontodellinen baari Chicagon Bucktownin alueella. Molly's on ollut mukana sarjassa ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien, ja nuo kohtaukset kuvattiin alun perin Lottie's Pubissa osoitteessa 1924 W. Cortland St.

(Video) #197. The Dallas Stars are the best team in the West (sorry) with Scott Burnside
(Bardown Beauties)
Mitä kuvataan Chicagossa 2023?

Keanu Reeves -sarjaPaholainen valkoisessa kaupungissaElokuvan esitys Chicagossa vuonna 2023; Scorcese, DiCaprio EP:hen. Chicagolla on jo uusi voimakas sarja, jota odottaa vuodelle 2023. Hulu ilmoitti torstaina virallisesti, että Keanu Reeves tulee johtamaan ja näyttelemään elokuvassa Devil in the White City.

(Video) Chapter 31 - The Jungle by Upton Sinclair
(CCProse)
Missä näyttelijät asuvat Chicagossa?

Tässä on kolme suosituinta Chicagon keskustan kaupunginosaa, joissa julkkikset asuvat!
  • #1 Pohjoinen joki. Tämä naapurusto on ehdottomasti kuuma paikka! ...
  • # 2 Lakeshore East. ...
  • #3 Gold Coast.
31. heinäkuuta 2015

(Video) Part 3 - Babbitt Audiobook by Sinclair Lewis (Chs 10-15)
(CCProse)

Missä näyttelijät viihtyvät Chicagossa?

Joten et koskaan tiedä, mistä voit löytää julkkiksen.
  • Kultarannikko. Instagram. Chicagon varakas Gold Coast -kaupunginosa on aarreaitta, josta löytyy omituinen julkkis. ...
  • Pohjoinen joki. Instagram. ...
  • Bellevue. Instagram. ...
  • Alinea. Väliaikaiset arkistot/Getty Images. ...
  • Gibson's Bar & Steakhouse. Facebook. ...
  • Kolme pistettä ja viiva. Instagram.
25. heinäkuuta 2023

Kuvataanko kaikki Chicagon ohjelmat Chicagossa? (2024)
Missä Chicagossa Mike ja Molly asuvat?

Kohtaus Mike ja hänen kumppaninsa Carl (Reno Wilson) vastaavat murtoon osoitteessa9425 Cicero Avenue, joka sattuu olemaan siellä, missä Molly asuu äitinsä ja siskonsa kanssa. Reality check Mollyn oletetaan olevan chicagolainen, mutta Cicero Avenuen 9400 kortteli ei ole kaupungin rajojen sisällä, vaan esikaupunki Oak Lawn.

Mikä Disney-show kuvattiin Chicagossa?

Uusi Disney-show"lauantai"seuraa 14-vuotiasta Paris Johnsonia, kun hän ja hänen ystävänsä pyrkivät todistamaan olevansa South Side Chicagon rullaradan parhaat luistelijat.

Kuinka paljon ER:stä kuvattiin Chicagossa?

ER todella ampui Chicagossa.

Osa ajasta siis. Vaikka esityksen sisätilat kuvattiin Warner Bros -studiossa Burbankissa Kaliforniassa, kuvaukset siirtyisivät Chicagoon.pari kertaa joka kausi.

Onko kukaan Chicago Firessä oikea palomies?

Chicago Firen tähdet ovat saaneet kaikki uskomaan olevansa paloturvallisuuden asiantuntijoita. Mutta käy ilmi, että joku heistä on todella asiantuntija.Kyllä, yksi rakastetun NBC-sarjan näyttelijöistä on tosielämän palomies. Hän vain lainaa kykyjään Chicago Firelle vuorojen välillä!

Mikä HBO-sarja sijoittuu Chicagoon?

South Side (TV-sarja)
Eteläpuolella
Käyntiaika22 minuuttia
TuotantoyhtiötEmerald Street Riddle Entertainment Group Jax Media Comedy Partners MTV Entertainment Studios
Vapauta
Alkuperäinen verkkoComedy Central (kausi 1) HBO Max (kaudet 2–3)
13 riviä lisää

Onko Taylor Kinney naimisissa Lady Gagan kanssa?

"Million Reasons" -laulaja tapasi Chicago Fire -tähden heinäkuussa 2011 hänen "Yoü & I" -musiikkivideonsa kuvauksissa. Yli kolmen vuoden seurustelun jälkeenGaga ja Kinney kihlautuivat ystävänpäivänä vuonna 2015. Seuraavana vuonna pari kuitenkin erosi.

Ovatko Lauren German ja Taylor Kinney ystäviä?

Kuka on "Chicago Fire" -poikaystäväsi? Lauren German / Taylor Kinney -heidän ystävyytensäon yksi suosikkijutuistani Chicago Firessä!

Palaako Gabby Dawson koskaan Chicago Firein?

Seitsemännen kauden ensi-illassa Dawson palasi Chicagoon vapaaehtoistyöstään Puerto Ricosta, vain kertoakseen Matthew Caseylle (Jesse Spencer), että hänelle oli tarjottu pysyvää työpaikkaa siellä.

Mikä Chicagon ohjelma on katsotuin?

Jälleen kerran NBC:n suosituimmat ohjelmat tulevat Chicagon kautta. Tässä on numerot ja paljon muuta… Vuoden 2022 luokituskruunu menee sarjalle, joka herätti koko OneChicago-franchisingin…Chicagon tulipalo.

Onko kaikki Chicagon ohjelmat linkitetty?

Ohjelman luoja Dick Wolf halusi tämän yhden palkin yhdistäväksi teemaksi esitysten välillä, ja on todennut senuseimmat sarjan jaksot on tarkoitettu päättymään kohtaukseen Mollyssa, mikä tarkoituksella yhdistää kunkin ohjelman hahmot.

Mitä Hulu-sarjaa kuvataan Chicagossa?

Karhuon (enimmäkseen) kuvattu Chicagossa, jossa tarina tapahtuu.

Juovatko he oikeaa olutta Chicago Firessä?

Hanasta saa alkoholitonta olutta, mutta koska sitä ei myydä tynnyreissä, rekvisiittaosaston on täytettävä ja paineistettava tynnyrit käsin. Suurin osa seinillä olevasta taiteesta, mukaan lukien tämä lentokoneluonnos, on piirtänyt esityksen erikoistehosteiden koordinaattori John D.

Missä sairaalassa Chicago Med kuvataan?

Rushin yliopiston lääketieteellinen keskuson inspiraationa Gaffney Chicago Medical Centerin takana. Se on useimpien Chicago Medin ulko- ja sisäkohtausten kuvauspaikka. Useimmat sisätilakohtaukset, joita ei ole kuvattu Rushissa, kuvataan Cinespace-alueella Near West Siden alueella.

Mikä show oli ensimmäinen Chicago Fire vai PD?

LippulaivasarjaChicagon tulipaloon ollut käynnissä vuodesta 2012; Chicago P.D. aloitti lähetyksen vuonna 2014; ja Chicago Med aloittivat toimintansa vuonna 2015. Kaikki ovat executive-tuottaja Wolf, Law & Order -universumin taustalla oleva suunnittelija.

Miksi Chicago on suosittu kuvauspaikka?

Ikoniset Chicagon paikat elokuvissa

Chicago on kaupunki, joka tunnetaan kauniista horisonteistaan ​​ja ikonisista pilvenpiirtäjistä, joissa yhdistyy rikas art deco ja upea Beaux-Arts -tyyli.. Tällaisen ihanteellisen taustan ansiosta kaupungista on tullut yksi elokuvantekijöiden suotuisimmista leikkipaikoista.

Miksi niin monet 90-luvun elokuvat sijoittuvat Chicagoon?

Yksi syy oli seJohn Hughes, Chicagossa toimiva elokuvantekijä, työskenteli niin monien tuon aikakauden nuorten tähtien kanssa. Hänen elokuviaan olivat Aamiainen CLUB, St. ELMOS FIRE, WEIRD SCIENCE, PRETTY IN PINK…. Mutta se oli myös poliittinen tunnelma.

Onko Chicago hyvä paikka asua vuonna 2023?

Useimpia turistien vierailevia alueita pidetään turvallisina ja tervetulleina, kunhan varmistat, että olet tietoinen ympäristöstäsi ja henkilökohtaisista tavaroistasi.Chicago on turvallinen paikka asua, ja siellä on paljon kaupunginosia ja esikaupunkialueita, joissa tunnet olosi kotoisaksi.

Missä kuuluisat ihmiset yöpyvät Chicagossa?

Sijaitsee lähellä Grant Parkia Michigan Avenuella, ja sieltä on näkymät Michigan-järvelle.Congress Plaza Hotel & Convention Centeron ollut Windy City -ikoni vuodesta 1893 lähtien, ja se on isännöinyt Yhdysvaltain presidenttejä, kansainvälisiä kuuluisuuksia ja esiintyjiä, ulkomaisia ​​arvohenkilöitä ja eliittimatkailijoita ympäri maailmaa.

Asuuko Chicagossa julkkiksia?

Oprah Winfrey on tunnetuin Chicagossa asuva julkkis. Mutta tietysti se on vain yksi monista kaupungeista, joissa hän viettää aikansa. Jossain määrin tuntuu melkein siltä, ​​että Oprahilla on omaisuus jokaisessa kuviteltavissa olevassa kaupungissa. Miljardööri on ollut kaikkien tiedotusvälineiden kuningatar syystä.

Millä kadulla useimmat julkkikset asuvat?

Kaikki suuret Hollywood-kiertueet tietävät, että jotkut parhaista julkkiskodeista ovat käynnissäMulholland Drive, Alpine Drive, Bedford Drive ja Benedict Canyon. Paitsi, että siellä asuu nykyään paljon julkkiksia, siellä on myös joitain legendoja Hollywoodin menneisyydestä.

Missä yökerhoissa julkkikset käyvät Chicagossa?

Klubi Joyssa

Joy Districtistä on tullut kuumimmat paikalliset DJ:t, teemajuhlat ja pullopalvelu, ja siitä on tullut paikallisten ja vierailevien julkkisten tanssijuhlien hotspot.

Mihin julkkikset lentävät Chicagoon?

Chicago O'Hare International (KORD, ORD)O'Hare International sijaitsee 17 mailia (27 km) Loopista.

Missä baareissa julkkikset käyvät Chicagossa?

8 parasta paikkaa, joissa voit nähdä julkkikset Chicagossa
  • Kolme pistettä ja viiva. 435 N Clark St, Chicago, IL 60654. ...
  • Maanalainen. 56 W Illinois St, Chicago, IL 60654. ...
  • Rockit Bar and Grill - River North. 22 W Hubbard St, Chicago, IL 60654. ...
  • Sunda. 110 W Illinois St, Chicago, IL 60654. ...
  • RPM italialainen. ...
  • Pullohaarukka. ...
  • Napa 51.
7. maaliskuuta 2019

Tulivatko Mike ja Molly toimeen tosielämässä?

Mike & Mollyn koti on sama sarja Roseannesta (1988).Billy Gardell ja Reno Wilson ovat hyviä ystäviä tosielämässä. He olivat etsineet projektia, jonka he voisivat tehdä yhdessä, kun Gardellia lähestyttiin tästä esityksestä. He olivat yhtä mieltä siitä, että tilanne oli ihanteellinen, ja Gardell pyysi Wilsonia tuomaan sisään.

Tulivatko Billy Gardell ja Melissa McCarthy toimeen?

CBS-yleisö tuntee Gardellin työt hyvin hänen yli 100 Mike & Molly -jakson jälkeen. Gardell rakasti työskentelyä yhden McCarthyn alan huipulle. "Hänellä ja minulla on veli-sisarsuhde", sanoi Gardell. "Rakastan häntä ja mielestäni hän on erityinen.

Mitä keskusteluohjelmia kuvataan Chicagossa?

Chicagon videokeskusteluohjelmat
  • Sports Talk Chicago. Chicago, Illinois, Yhdysvallat. ...
  • NBC Sports Chicago. Chicago, Illinois, Yhdysvallat. ...
  • Barstool Chicago. MEILLE. ...
  • Tuulinen kaupungin tuulta. MEILLE. ...
  • Chicagon aamuvastaus. Chicago, IL ...
  • Onto Waveland: Show Chicago Cubsista. Chicago, Illinois, Yhdysvallat. ...
  • Parkins & Spiegel Show. Chicago, Illinois, Yhdysvallat. ...
  • Villi ja ylevä.

Asuiko Walt Disney koskaan Chicagossa?

Walt Disney varttui talossa Chicagon Hermosan naapurustossa osoitteessa 2156 N. Tripp Ave. CHICAGO (WLS) – Walt Disneyn lapsuudenkoti Chicagon Northwest Sidessa on kunnostettu näyttämään samalta kuin se rakennettiin vuonna 1893. Disney Tuotanto, josta myöhemmin tuli Walt Disney Company.

Miksi kaikki jouluelokuvat kuvataan Chicagossa?

Yksin kotona, joululoman ja PT&A:n tapauksessa ne ovat John Hughesin elokuvia, ja suurin osa hänen elokuvistaan ​​sijoittuu Chicagoon.Se on kolmanneksi suurin kaupunki keskellä maata ja on alttiina erittäin talviselle säälle.

Miksi niin monia 80-luvun elokuvia kuvattiin Chicagossa?

Koska siihen aikaan Illinoisin osavaltion elokuvakomissio ja Chicagon kaupunki antoivat tuotantoyhtiöille massiivisia verohelpotuksia ja muita kannustimia tuotantojen tuomiseksi sinne. Kaupat olivat niin anteliaita, että melkein kuin meille olisi maksettu kuvauksesta siellä.

Kuinka paljon George Clooney tienasi päivystysjaksosta?

Kuinka paljon George Clooney tienasi ensiapuun? George Clooneylle kerrottiin maksettavaksi100 000 dollaria per jaksohänen työskentelynsä aikana lääketieteellisessä draamassa vuosina 1994–1999. On sanottu, että hän ei koskaan pyytänyt korotusta koko esityksensä aikana, vaan päätti keskittyä elokuvauransa rakentamiseen.

Kuinka paljon Noah Wyle tienasi jaksoa kohden päivystyspalvelussa?

Guinness World Records 2005 Special 50th Anniversary Edition -julkaisun mukaan Wylestä tuli "Parhaiten palkattu TV-draamanäyttelijä jaksoa kohti" -ennätyksen haltija kymmenennellä kaudella 2003–2004, ja hän ansaitsi noin 400 000 dollaria jaksoa kohti. Päivystyksen aikana Wylen arvioitu palkka oli9 miljoonaa dollaria vuodessa.

Kuka näyttelijä viipyi pisimpään ensiapuun?

"ER"-sarjan keskeinen jäsen,Noah Wylehänellä on tällä hetkellä ennätys näyttelemässä lääkäriä pidempään kuin kukaan muu parhaimmillaan lääketieteen sarjassa. Lääkärinä esiintyminen niin monen vuoden ajan on epäilemättä jättänyt jälkensä näyttelijä Noah Wyleen, joka on täytynyt saada jotain selvää kaikesta tuosta ikävästä muistamisesta.

Kuka seurustelee tosielämässä Chicago Firestä?

Kuka on Taylor Kinneyn vaimo? Kinney ei ole naimisissa eikä ole koskaan ollutkaan. Hän on kuitenkin suhteessa malli Ashley Crugerin kanssa. Hän on hänen ensimmäinen julkinen tyttöystävänsä sen jälkeen, kun hän erosi Lady Gagasta vuonna 2016.

Kuinka suuri osa Chicago Firestä on todellista?

TV-ohjelma "Chicago Fire"vangitsee tarkasti edestakaisin pilailun ja toveruuden palomiesten kesken, muistuttaen todellisten palomiesten kokemuksia. Vaikka esitys saa monia asioita oikein, lääketieteellisissä kohtauksissa on virheitä, erityisesti happinaamarien sijoittamisessa ihmisten kasvoille.

Kuka palomies kuoli Chicagossa?

Chicagon palokunnan luutnanttiKevin Wardkuoli vammoihinsa tulipalossa lähellä O'Harea aiemmin tässä kuussa, CFD sanoi.

Kuvataanko Chicagossa TV-ohjelmia?

Chicagon TV-ohjelman kuvauspaikat |Shameless, Chicago Fire, Chicago Med, Chicago PD| Valitse Chicago.

Kuvataanko koko Chicago Fire Chicagossa?

Elokuvataikon ansiosta Chicago Fire olisi voitu helposti kuvata missä tahansa, mutta esitys itse asiassa kuvataan paikalla. Kun Firehouse 51 vastaa puheluun, fanit näkevät usein kuvia Chicagon suurimmista kaduista, kuten Magnificent Milesta kaupungin keskustassa, tai ilmanäkymiä Chicago-joelle.

Onko Alibi-huone todellinen baari Chicagossa?

"Chicagossa on todellinen Alibi Bar, mutta näyttää siltä, ​​​​että tämä baari perustettiin sen jälkeen, kun ohjelmasta tuli suosittu. Näyttelyn baari on todella Burbankissa, Kaliforniassa. Warner Brosin studioalueella on avaimet baariin, jonka huhutaan mallinnetun Moen baarin Simpsoneissa.

Missä Chicago Fire FC sijaitsee?

Vuosi 2006 saapui, ja Fire muutti Soldier Fieldistä uudelle stadionilleen Bridgeview'ssa, Chicagon lounaisesikaupungissa:Toyota Park, joka sijaitsee 71st Streetin ja Harlem Avenuen kulmassa.

Ovatko Chicagon palot oikeita palomiehiä?

Chicago Firen tähdet ovat saaneet kaikki uskomaan olevansa paloturvallisuuden asiantuntijoita. Mutta käy ilmi, että joku heistä on todella asiantuntija.Kyllä, yksi rakastetun NBC-sarjan näyttelijöistä on tosielämän palomies. Hän vain lainaa kykyjään Chicago Firelle vuorojen välillä!

Missä osassa Chicagoa Mike ja Molly asuvat?

Kohtaus Mike ja hänen kumppaninsa Carl (Reno Wilson) vastaavat murtoon osoitteessa9425 Cicero Avenue, joka sattuu olemaan siellä, missä Molly asuu äitinsä ja siskonsa kanssa. Reality check Mollyn oletetaan olevan chicagolainen, mutta Cicero Avenuen 9400 kortteli ei ole kaupungin rajojen sisällä, vaan esikaupunki Oak Lawn.

Onko kukaan Shamelessin näyttelijöistä Chicagosta?

Monaghan ja CutkoskyCarl Gallagheria näyttelevää Chicagon alueen kotoisin olevaa henkilöä vakoiltiin lauantaina Blind Dragon Chicagossa, joka avattiin viikonloppuna Found-hotellissa River Northissa. Cutkosky havaittiin myös lauantaina Siena Tavernissa River Northissa. ”Shamelessin” 9. kauden ensi-ilta on klo 20. syyskuu

Kuinka paljon Shamelessista kuvataan Chicagossa?

Häpeämättömät paikat

Chicago tarjosijoitakin paikkoja sarjan tietyille kohtauksille. Esityksen kymmenen vuoden aikana näyttelijät matkustivat Chicagoon noin kolme kertaa vuodessa. He viipyivät kaupungissa viikkoja kuvaamaan erilaisia ​​kohtauksia.

Onko turvallista vierailla Shameless-talossa Chicagossa?

Pyydän, jos vierailet häpeämättömässä talossa, muista, että ihmiset elävät elämänsä tuon talon ulkopuolella. Varo myös sitäse on oikeutetusti erittäin luonnollinen alue.

Kasvaako Chicago vuonna 2023?

Chicagon nykyinen metroalueen väkiluku vuonna 2023 on 8 937 000, a0,4 % enemmän kuin vuonna 2022. Chicagon metroalueen väkiluku vuonna 2022 oli 8 901 000, mikä on 0,27 % enemmän kuin vuonna 2021.

Onko Chicago Fire kuvattu todellisissa tulipaloissa?

Ulkopaloja ammutaan paikan päällä, mutta sisäpalovammat ammutaan aina valvotulla lavalla, jota kutsutaan nimellä "Burn Stage" Cinespace Chicago Film Studiosin muunnetussa varastossa.. "On epäkäytännöllistä sytyttää tulta oikeaan paikkaan", kuvaaja huomauttaa, "joten säästämme kaikki sisäpalot Burn Stagea varten."

Mitä tapahtui Severidelle Chicago Firessä?

Suosittu Varietyssä

Se ei ole hyvästi, se nähdään myöhemmin. "Chicago Fire" -sarjan keskiviikon jaksossa Taylor Kinneyn Kelly Severidelähti kaupungista mennäkseen "maailman parhaaseen tuhopolttotutkinnan koulutusohjelmaan".Vaikka hän olisi voinut hylätä viime hetken avauksen, tilaisuus oli liian suuri ohitettavaksi.

Missä Chicago MLS pelaa?

Image of Where does Chicago MLS play?
Soldier Field on monikäyttöinen stadion Near South Sidessa Chicagossa, Illinoisissa, Yhdysvalloissa.
Wikipedia

References

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated: 16/05/2024

Views: 5905

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.