Autotallin myyntimysteeri: The Art of Murder Kuvaaminen Vancouverin Ironworks Studiossa (kuvat) (2024)

Autotallin myyntimysteeri: The Art of Murder Kuvaaminen Vancouverin Ironworks Studiossa (kuvat) (1)

Hallmark's Garage Sale Mystery: The Art of Murder kuvasi kohtauksia Full House -tähti Lori Loughlinin kanssa Ironworks Studion ulkopuolella Vancouverissa 2. kesäkuuta. Katso alta joitain kuvia.

Autotallin myynnin mysteeri: Murhan taideon Hallmarkin alkuperäisen sarjan seitsemäs osa, jonka pääosassa on Lori Loughlin (Täysi talo, kun sydän kutsuu). Tarina seuraa Jennifer Shannonia (Loughlin), joka on innokas antiikkikauppias, jolla on taito löytää esineitä, joilla on enemmän kuin näkee. Jenniferin luontaisesta kyvystä/halusta ratkaista mikä tahansa ongelma tulee hänen paikallisen poliisilaitoksensa suurin voimavara, kun hän paljastaa totuuden epäilyttävien rikosten takana ympäri kaupunkia.

Toistaiseksi sarja on ollut Hallmarkille valtava menestystarina. Viimeisin erä,Autotallin myynnin mysteeri: romaanimurhatesitettiin juuri viime viikonloppuna, kesäkuun 5. päivänä. Ensi-illalla oli yhteensä 1,1 miljoonaa katsojaa, joten se on Hallmarkin toiseksi eniten arvioitu tv-elokuva ja kaikkien aikojen toiseksi katsotuin alkuperäinen elokuvadebyytti.

Kaikki elokuvatAutotallin myynnin mysteerifranchising-elokuvia on kuvattu Vancouverin alueella ja sen ympäristössä viimeisen kolmen vuoden aikana. Kesäkuun 2. päivänä sarja kuvasi kohtauksia Vancouverin Ironworks Studion (Burrard Ironworks) ulkopuolella Alexander Streetillä. Väärennetyt poliisit ja ensihoitajat olivat paikalla Lori Loughlinin rinnalla Jennifer Shannonina. Seuraavana päivänä kuvaukset jatkuivat Ironworks Studion sisällä.

Iso kiitos sinulle@50shadesgirlpdxloistavien kuvien vangitsemisesta Lorista ja kuvauspaikalla tapahtuvasta toiminnasta.

Kuvia autotallin myyntimysteeristä: The Art of Murder -kuvauksista Ironworks Studiossa Vancouverissa


Ironworks Studio/Burrard Ironworks on suosittu kuvauspaikka Vancouverin keskustan Gastownin ja Railtownin alueiden välillä. Sijainti on ollut viime aikoina käytössäSalama,YlijaHäiden maaliskuuja on myös ollutkäytetään Fifty Shades of Greynmenneisyydessä.

Katso myös:
Vancouver ja British Columbia kuvasivat Hallmark-elokuvia

Autotallin myynnin mysteeri: Murhan taidekuvaukset päättyivät 3. kesäkuuta, mutta emme ole nähneet virallista julkaisupäivää vahvistettua.

Autotallin myyntimysteeri: The Art of Murder Kuvaaminen Vancouverin Ironworks Studiossa (kuvat) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 5389

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.